Bár tavaly is jó évet zárt, az idén 10 milliárd forintot meghaladó bevételi csúcsot vár a Work Force munkaerő-kölcsönző és -közvetítő társaság.

A járvány átrendezte a munkaerő-közvetítési piacot, több cég be is szüntette a tevékenységét, de már a tavalyi év vége előtt elkezdődött a visszarendeződés. A kölcsönzött munkaerőre építhetnek például az újrainduló idegenforgalmi cégek – írta az MTI-nek szerdán küldött közleményében a társaság.
A Work Force 2 ezernél is több kölcsönzött munkavállalóval számol az idén. Terveik között szerepel a határon túli munkaerőtoborzás, valamint a szellemi foglalkozású alkalmazottak közvetítése is.
A vállalat azzal együtt számít forgalmi rekordra, hogy az előző éveket is sikerrel zárhatta. A társaság a nem auditált adatok szerint 2020-ban 6,913 milliárd forint, 2019-ben 6,996 milliárd forint bevétellel zárt. A tavalyi EBITDA (kamatfizetés, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény) 4 millió forinttal múlta felül az egy évvel korábbit, elérve a 347 millió forintot, ami a vállalat történetében rekordnak számít. Az adózott eredmény 295 millióról 319 millió forintra nőtt ezalatt – olvasható a közleményben.
A magyar tulajdonú Work Force Kft. több mint 15 éve foglalkozik munkaerő-kölcsönzéssel és munkaerő-közvetítéssel. Megbízói között termelő- és gyártó cégek, valamint a szolgáltató szektorban működő vállalatok egyaránt megtalálhatóak. Országszerte 8 irodával rendelkezik, 300 ügyfél számára biztosítja folyamatosan a megfelelő munkaerő rendelkezésre állását.