Simicskó: köszönet a mentőknek helytállásukért

Köszönetét fejezte ki a mentőknek helytállásukért, emberségükért Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)frakcióvezetője a mentők napja alkalmából.

A kormánypárti politikus hétfői, az MTI-hez eljuttattot közleményében kiemelte: mindennapi életünkben biztonságot jelent az a tudat, hogy mindig van kire számítanunk a bajban. A mentők észrevétlenül is készenlétben állnak, hogy szükség esetén gyorsan és szakszerűen a segítségünkre lehessenek – írta.
Kiemelte: az elmúlt egy évben sajnos gyakori és szívbe markoló utcakép volt, amint mentőautók sietnek hol koronavírusos betegeket szállítva, hol a fertőzés gyanúját vizsgálva. Munkájuk során nekik kellett elsők között a megváltozott egészségügyi helyzethez alkalmazkodniuk, és akár egész nap teljes védőfelszerelésbe öltözve küzdeniük a vírus ellen – mutatott rá.
Hangsúlyozta: emberfeletti teljesítmény, amelyet azóta is nap mint nap végeznek. A KDNP frakcióvezetője a mentők napján külön köszönetet mondott nekik, hozzátéve: helytállásukért, emberségükért minden nap hálásak vagyunk.